Veel bedrijven zeggen het. Wij doen het!
Vraag het onze klanten.







Vastgoed InterVisie

Filosofie | Werkwijze


Filosofie

Menno Postma aan het woord … voor u.

"Vanaf de oprichting stellen wij de belangen van de gebruiker centraal. In onze ogen worden gebruikers doorgaans niet optimaal terzijde gestaan. Veelgehoorde klachten zijn slechte communicatie, weinig betrokkenheid, gepeperde rekeningen en gebrek aan vertrouwen. Bovendien is in de vastgoedbranche echte onafhankelijkheid ver te zoeken. Juist daarom hebben wij gekozen voor de formule zonder portefeuille, waarbij we ons alleen op de gebruikers richten.

Advocaten missen vaak de specialistische kennis van de vastgoedmarkt en makelaars blijken vaak niet zo onafhankelijk te werk te gaan als ze beweren. Dat kan ook niet als je tegelijkertijd voor de andere partij werkt. Wij maken duidelijk een keuze en dat werkt! Niet alleen voor de gebruikers, maar ook voor ons. Door onze specialisatie, kunnen wij onze klanten beter adviseren waardoor ons klantenbestand gestaag groeit. Niet voor niets hebben we inmiddels met heel wat grote winkelketens een vaste relatie opgebouwd. Wat overigens niet wil zeggen dat die bij ons de voorkeur hebben.

Juist kleine retailers kunnen onze ondersteuning goed gebruiken. Zij hebben doorgaans weinig tijd en inzicht om zich volledig in de materie te verdiepen. En wij hebben de kennis en ervaring in huis om adequaat tegengas te geven. Kort gezegd hanteren we bij Vastgoed InterVisie een voor deze branche uitzonderlijke werkwijze die wij aanduiden met het begrip "Nieuwe Zakelijkheid".


Onze filosofie: Nieuwe Zakelijkheid
En daarmee bedoelen wij:

  • Uw probleem snel helder maken;
  • Een duidelijke manier van aanpak hanteren;
  • Uw persoonlijke wensen op de voorgrond zetten;
  • Duidelijke afspraken maken en nakomen;
  • Informatie verstrekken (ook als er geen vooruitgang is geboekt);
  • Hoogwaardige, specialistische kennis aanboren.

Veel bedrijven zeggen het. Wij doen het! Vraag het onze klanten.


Werkwijze

Vastgoed InterVisie © 2004 | Design Connexx